Giidide koolitamine ja ligipääsetav turism

Giidide koolitamine ja ligipääsetav turism – suurepärased võimalused

Kas teadsite, kui palju võimalusi meil tegelikult on enda arendamiseks? Vahvaid pakkumisi turismisektori töötajatele ja giididele koolitusteks? Ja mida on ligipipääsetava turismi vallas?Source GBTimes Brussels

ENAT´l (European Network of Accessible Tourism) on häid uudiseid turismisektoris töötavatele inimestele seoses uue projektiga. Tegu on TEAD (Tourist Environment Accessibility for Disability) projektiga, mille eesmärk on suurendada osalejate teadmisi ja oskusi, et nii töötajad ise kui ka kliendid saaksid nautida ligipääsetavat turismi. Projekti käigus õpib Sinu meeskond suhtlemist puuetega inimestega, assisteerimist, ruumi kohaldamist, turvalisuse tagamist jpm. Peale teadmiste väljud programmist ka korralike turismisektorile mõeldud treeningmaterjalide ning käsiraamatuga.

 

Source Animal KidGiidide koolitamine Eestis

Siiski, juba varem ning kodukohale lähemal toimub üritus, mis tõotab tulla põnev. Homme, 19. veebruaril 2015 kell 9- 15 toimub Eestis kolmas giidinduse alane koolitus ja ettekandepäev Eesti Rahva Muuseumi (ERM) ruumides. Seda viib läbi ERM ning Eesti Kutseliste Giidide Ühing eesotsas meistergiidi Elina Aroga. Ja nagu ka eespool aimu andsin, siis teemaks on mis muud kui GIIDIDE KOOLITAMINE. Kel rohkem huvi, siis saab ühendust võtta kas e-maili ylo.ormus@gmail.com või telefoni teel +372 53030787. Eelregistreerimine on vajalik.

Mõeldes võimalustele ja veel sosinal kõnelevaile küla juttudele, kerkib mõte, et äkki juba lähitulevikus lisatakse ligipääsetava turismi teema turisminduse õppekavasse. Kes teab, mida uued tuuled võivad sisse puhuda! Tule ja uuri lähemalt.