Kvaliteetne reisimine kõigile toodete testimisega

Kvaliteetne Reisimine kõigile läbi Käppade ja Accessible Baltics koostöö

Kuidas on seotud testimine ja reisimine kõigile?MTÜ Händikäpp saaniga, photography by MTÜ Händikäpp

Väga lihtne – tahame pakkuda oma külalistele parimat, mis tähendab, et iga meie toode on testitud sihtgrupi inimeste poolt ning tagame meie reiside sobivuse liikumis- ning füüsiliste erivajadustega inimestele ja nende lähedastele ehk kvaliteetne reisimine kõigile. Miks lähedastele? – iga inimene tahab puhata, ning reisimine seda peakski tähendama. Proovime luua maksimaalselt võimalusi läbi iseseisva, barjäärivaba teekonna kujundamise. Meie reisid on loodud selleks, et hoolida kõigist oma külalistest. Olgu nendeks vanurid, rasedad, väikelastega pered, liikumis- või füüsilise puudega inimesed, kui ka Sinu abikaasa, sõber, vend-õde või muu – reisimine kõigile. Mis oleks puhkamine ilma ühiselt elamuste loomise?!

Kuidas siin tuleb mängu MTÜ Händikäpp?

MTÜ Händikäpp laagris, photography by MTÜ HändikäppJällegi lihtne. Kuna nemad on juba aastaid viinud läbi erinevate ettevõtete auditeerimist ligipääsetavuse vallas, seega on üks Eesti ekspertidest, ja nad on ka ise tublid tooli kasutajad, siis otsustasime just neile teha ettepaneku liituda meie tegevusega ning aidata reiside testimistes.

Händikad on oma liikmetega käinud viimase kümne aasta jooksul mitu korda aastas lisaks koolitustele ka looduslaagrites ning tõdenud, et reisimine kõigile annab jõudu, taastab hinge ja ergastab vaimu. Siiski väljasõitude üksinda organiseerimine on keeruline, eriti kui on soovi leida uusi kohti ja võimalusi. Kuid siinkohal tugineme ühele oma põhiprintsiipidest – koos tehes jõuab rohkem ja kaugemale. Seega ühendasime Händikäpa ja meie eesmärke, et võimaldada MTÜ Händikäpp juhatus, photography by MTÜ HändikäppEestile ja meie erivajadustega reisijatele rohkemat, paremat, turvalisemat.

Järgmine eesmärk – testimine ja reisimine kõigile Tartusse. Rohkem infot selle kohta juba tulevikus.

Like´i ning jaga, et ka sinu lähedased saaksid end hoida kursis põnevate reisimisvõimalustega!